Centre Sanitari Can Mora

Cuidem la teva salut

Biomecànica i Podologia

Podologia

Biomecànica

Al centre comptem amb un sistema pioner d'anàlisi de la marxa i del corredor. El sistema funciona amb càmeres 3D que reconeixen al pacient de forma automàtica i que registren la posició i distribució de pressions i suports en el peu sobre la cinta de córrer, així com un estudi detallat dels eixos del que permet la valoració de la repercussió de possibles desviacions en genolls, malucs i esquena. Sense sensors ni captadors externs simulant la cursa real.

Estudi Biomecànica del esportista

Amb aquesta tecnologia podem analitzar:

Fins a 16 punts del cos (Peus, genoll, maluc, esquena)

Centre de gravetat

Càrrega articular i tipus de suport del peu

Temps de contacte a terra

Distància del xoc de taló

Desplaçament vertical i forces d'impacte

Classificació de consum d'energia

Amb aquests mètodes de diagnòstic avançats, podem millorar l'estabilitat i el suport de les extremitats inferiors i reduir les probabilitats de lesió tant al peu i turmell, com al genoll, maluc i esquena.


Plantilles

Les plantilles dinàmiques a mida, amb la combinació de diferents materials d'última generació, poden ajudar com a part del tractament a millorar o solucionar el problema, ajustant-les al tipus de superfície i demandes biomecàniques concretes de l'esportista, depenent de cada esport que realitzi, de manera que li permeti millorar el rendiment esportiu.

Plantilles

Amb l'ajuda d'estudis biomecànics de la marxa, de plantilles a mida i d'un diagnòstic personalitzat aconseguim una millora considerable

Podologia

Els problemes en els peus poden provocar una gran alteració de la nostra vida quotidiana, que amb el correcte diagnòstic i tractament a temps, poden prevenir-se o solucionar-se fàcilment.

A la unitat de Podologia diagnostiquem i tractem tot tipus de patologies i lesions relacionades amb els peus, tant dermatològiques com funcionals.

Podologia

Podologia General

Amb la Podologia bàsica o Quiropòdia tractem problemes comuns dels peus. També tractem altres problemes més específics o complexos en la pell i ungles dels peus.

Algunes de les patologies que tractem amb més freqüència són durícies, ulls de poll, berrugues, fongs, alteració de la suor, ungles clavades, augment de gruix de les ungles, etc.


Tractament i atenció del peu diabètic

La diabetis pot provocar la pèrdua de sensibilitat en les extremitats, especialment a llarg termini. D'altra banda, la manca de reg sanguini dificulta la cicatrització de qualsevol ferida. Així doncs, el peu diabètic és un tipus de peu de risc que requereix una atenció especial.

A la Unitat de Podologia li ajudem a tenir cura del peu diabètic per prevenir l'aparició de lesions o complicacions greus derivades d'aquesta patologia mitjançant les següents tècniques:

Tractament clínic de les possibles ferides per permetre la seva correcta cicatrització.

Estudi dels suports del peu, per corregir la trepitjada i prevenir l'aparició de noves ferides.

Estudi i aplicació en cas necessari de calçat especial per a prevenir l'aparició de noves lesions.

Seguiment i orientació del pacient sobre les cures que ha de seguir, calçat i normes d'higiene entre d'altres.

Centre Sanitari Can Mora és un centre acreditat per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, per al tractament del peu diabètic. Les persones diagnosticades de diabetis i derivades pel seu metge de capçalera tenen dret a tres visites anuals el cost és suportat per la Seguretat Social.

Cita Online
Millorem per a la seva comoditat

Hem implantat un sistema de Cita Online, en temps real, a través d'un sistema connectat amb el nostre servidor de citació. Per reservar les seves cites i gestionar-les, modificant o anul·lant des de la pròpia web.

DEMANAR HORA

Demana Hora Online

De forma ràpida i simple des del nostre formulari de citació

Formulari
ON ESTEM

Troba'ns

Localitza els Centres Can Mora fàcilment

On Estem
Medicina Integral i Esportiva

Medicina Integral i Esportiva

Millorar la qualitat de vida mitjançant exercici físic

Informa't

Comparteix aquesta pàgina