Centre Sanitari Can Mora

Cuidem la teva salut

Medicina de Família

Medicina de família

La Medicina de família és el primer pas dins del sistema sanitari, i és imprescindible per a la detecció i tractament de les malalties, però sobretot per a la prevenció de les mateixes. La detecció, valoració i tractament són de vital importància per als casos en què s'hagi de derivar a un especialista.

Per a nosaltres la prevenció juga un paper molt important en la qualitat de vida de cada un dels nostres pacients, és per això que ens basem en un enfocament sobre el risc, el qual ens permet identificar la probabilitat que certes característiques de l'individu en combinació amb l'entorn que l'envolta puguin produir o desencadenar una malaltia.

Al Centre Sanitari Can Mora prestem serveis de Medicina de família, contínua i integral a tots els nostres pacients. El nostre model consisteix en un continu seguiment de l'estat de salut, juntament amb un equip important d'infermeria i de la resta d'especialistes en la resta d'àrees, que amplien el nostre quadre mèdic, per així poder donar una atenció global i continua amb un tractament ràpid i recuperació dels nostres pacients.

La nostra forma de treballar en medicina de família i infermeria es basa en una col·laboració molt estreta per a la:

Realització d'un examen físic complet.

Avaluació de l'historial mèdic del pacient i antecedents familiars.

Control de factors de risc com ara obesitat, tabac, alcohol, hàbits alimentaris poc saludables, falta d'exercici físic, etc.

Avaluació de patologies cròniques com hipertensió arterial, cardiopaties, asma, diabetis, etc.

Consells generals sobre hàbits saludables, nutrició, control de l'estrès, exercici físic, etc.

Avaluació i diagnòstic de malalties per a una correcta derivació al metge especialista.

Seguiment per part de l'especialista de la malaltia a tractar amb el constant suport de l'equip multidisciplinari que formem el Centre Sanitari Can Mora.

Cita Online
Millorem per a la seva comoditat

Hem implantat un sistema de Cita Online, en temps real, a través d'un sistema connectat amb el nostre servidor de citació. Per reservar les seves cites i gestionar-les, modificant o anul·lant des de la pròpia web.

DEMANAR HORA

Demana Hora Online

De forma ràpida i simple des del nostre formulari de citació

Formulari
ON ESTEM

Troba'ns

Localitza els Centres Can Mora fàcilment

On Estem
Medicina Integral i Esportiva

Medicina Integral i Esportiva

Millorar la qualitat de vida mitjançant exercici físic

Informa't

Comparteix aquesta pàgina