Centre Sanitari Can Mora

Cuidem la teva salut

Unitat de Medicina Integral i Esportiva

Unitat de Medicina Integral Bio Reguladora i Esportiva

A la unitat de Medicina Integral i Esportiva tractem l'organisme com un tot, de manera que té totalment en compte la relació existent entre uns òrgans i altres i unes zones i altres de l'organisme, centrant-nos en la persona i en el seu estat físic i mental.

La malaltia, no és més que la conseqüència de la desestabilització d'aquest equilibri però en "lluita", per trobar el seu propi ordre.

La Medicina Integral i Esportiva, el que pretén és "despertar les forces curatives de l'organisme", de manera que tot torni al funcionament normal.

Per això, cal eliminar tot allò que pugui alterar el sistema immunitari: aliments i substàncies al·lergògenes, metalls pesants, fonts de desequilibri electromagnètic, acumulació de toxines connectiu, medicaments que bloquegen el seu funcionament, problemes odontològics, cicatrius, etc...

La Medicina Integral amb l’aplicació de les teràpies complementaries (*), no ocupa un paper principal ni exclusiu en el maneig de la patologia, sinó que es pot utilitzar de manera combinada amb altres tècniques de la Medicina Convencional.

L'important és donar a cada pacient l'atenció que necessita el seu organisme en cada moment amb l'àrea terapèutica que més s'ajusti a les seves necessitats, sempre sense perjudicar i evitant els efectes secundaris.

Àrees terapèutiques de la Medicina Integral i Esportiva

Medicina esportiva

Medicina integrativa

Activitats físiques

Gimnàstica correctiva

Pilates mat i reformer

Gimnàstica Prepart

Gimnàstica Postpart

Acupuntura (*)

Fisioteràpia

Drenatge limfàtic

Recuperació de sòl pèlvic

Teràpia neural

Osteopatia (*)

Psiconeuroinmunologia (*)

Galeria d'Imatges

Cita Online
Millorem per a la seva comoditat

Hem implantat un sistema de Cita Online, en temps real, a través d'un sistema connectat amb el nostre servidor de citació. Per reservar les seves cites i gestionar-les, modificant o anul·lant des de la pròpia web.

DEMANAR HORA

Demana Hora Online

De forma ràpida i simple des del nostre formulari de citació

Formulari
ON ESTEM

Troba'ns

Localitza els Centres Can Mora fàcilment

On Estem
Centre de Pediatria

Centre de Pediatria

Un gran equip mèdic per a la salut dels nens

Informa't

Comparteix aquesta pàgina