Centre Sanitari Can Mora

Cuidem la teva salut

Anàlisis Clíniques

Anàlisis Clíniques

Horari:

De dilluns a divendres de 7:30h a 15h
Dissabtes de 8h a 11h.


Resultats Online

 


Una anàlisi clínica o prova de laboratori és un tipus d'exploració complementària, forma part del procés d'atenció al pacient per confirmar o descartar un diagnòstic. Es fa mitjançant l'estudi de diferents mostres biològiques i la seva anàlisi al laboratori. Ofereixen una valuosa informació per al professional mèdic, ajudant-lo en molts casos a efectuar un correcte diagnòstic i seguiment de nombroses malalties.

Anàlisis Clíniques

La realització d'anàlisis clíniques periòdiques també és molt útil per prevenir nombroses malalties. Mitjançant una anàlisi clínica rutinaria es poden detectar anomalies molt comuns, com hipercolesterolèmia (colesterol alt en sang), uricèmia (àcid úric alt en sang) o diabetis (augment dels nivells de glucosa en sang). La detecció precoç d'aquestes anomalies ajuda a disminuir els efectes nocius que aquestes produeixen, que van en augment segons passa el temps si no es diagnostica i no es tracta.

Anàlisis Clíniques neoBona

Algunes anàlisis d'última generació també poden detectar anomalies a nivell genètic, immunològic o enzimàtic que ofereixen informació valuosa per a la prevenció, diagnòstic precoç i tractament de nombroses patologies, algunes d'elles greus, com alguns tipus de càncer.

Tot tipus d'analítica

neoBona

Anàlisis clíniques neoBona

Nova generació de test prenatal sense risc per al nadó per a la detecció de les anomalies cromosòmiques més freqüents.

Hi ha un ampli ventall de proves disponibles per avaluar el correcte desenvolupament del futur nadó abans del seu naixement.

Més Info

Estudi funcional de microbiota intestinal (Disbiosi intestinal)

Disbiosi Intestinal

Avaluació de la flora intestinal amb interès terapèutic. Per a una adequada digestió i absorció dels nutrients necessitem una flora intestinal determinada. L'alteració de la flora intestinal o disbiosi pot ocasionar trastorns digestius o altres patologies. L'Estudi funcional de microbiota intestinal analitza els grups de microorganismes més rellevants per tal de fer un abordatge terapèutic.

Més Info

Valoració de l'Estrès

Valoració de l'Estrès

Avaluació de l'estrès i de la resposta del teu organisme a aquesta situació.

La reacció fisiològica a situacions d'estrès és un procés natural amb caràcter positiu, ja que suposa una resposta de defensa de l'organisme enfront d'agressions externes o internes, resultant molt útil en situacions puntuals o breus, però és una amenaça per a la salut quan es perllonga en el temps i es cronifica.

Més Info

Intoleràncies alimentàries

Intoleràncies alimentàries

Test A200:
El test d'intolerància alimentària A200 avalua la resposta del sistema immune enfront de més de 200 aliments habituals en la dieta mediterrània. D'aquesta manera, es pot determinar de manera individual, quins són els aliments que s'han de consumir i aquells que és recomanable reduir, evitar o fins i tot eliminar de la nostra dieta de manera temporal.

Més Info

MigraTest

MigraTest

Alguns aliments provoquen migranya en determinades persones. Coneix com prevenir-la.

Una activitat reduïda de l'enzim DAO dóna lloc a un excés d'histamina en sang, augmentant la probabilitat de presentar diferents simptomatologies i quadres clínics, entre els quals destaca la migranya, a causa de la propietat vasoactiva de la histamina.

L'anàlisi MigraTest avalua l'activitat de l'enzim DAO en sang mitjançant una tècnica de enzimaimmunoassaig. L'activitat es considera reduïda per sota de 80 unitats degradants d'histamina (HDU) i molt reduïda per sota de 40. El 49% dels pacients migranyosos presenten valors molt reduïts.

Més Info

Marcadors Tumorals

Marcadors Tumorals

BRCA + 16GENS:
El càncer hereditari de mama i ovari es troba generalment associat a mutacions en els gens BRCA1 i BRCA2. Aquests gens actuen com supressors tumorals bloquejant el desenvolupament del càncer.

No obstant això, quan aquests gens presenten determinades mutacions, perden la seva funcionalitat i no poden bloquejar o impedir el desenvolupament tumoral.

A més dels gens BRCA1 i BRCA2, hi ha altres gens relacionats amb aquests tipus de càncer que a l'estudiar-se proporcionen informació més completa que analitzant únicament els gens BRCA1 i BRCA2, el que aporta al test una alta fiabilitat.

Més Info

 

Septina9:
És una prova que permet la detecció precoç del càncer de còlon mitjançant una senzilla mostra de sang. Presenta una elevada sensibilitat i especificitat i detecta els diferents tipus de càncer colorectal, independentment de la seva localització.

Més Info
Cita Online
Millorem per a la seva comoditat

Hem implantat un sistema de Cita Online, en temps real, a través d'un sistema connectat amb el nostre servidor de citació. Per reservar les seves cites i gestionar-les, modificant o anul·lant des de la pròpia web.

DEMANAR HORA

Demana Hora Online

De forma ràpida i simple des del nostre formulari de citació

Formulari
ON ESTEM

Troba'ns

Localitza els Centres Can Mora fàcilment

On Estem
Medicina Integral i Esportiva

Medicina Integral i Esportiva

Millorar la qualitat de vida mitjançant exercici físic

Informa't

Comparteix aquesta pàgina